Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

discussion:setkani-oi-9-12-2009 [2009/12/10 13:35]
petul.ka NUR + APG
discussion:setkani-oi-9-12-2009 [2025/01/03 18:23] (aktuální)
Řádek 15: Řádek 15:
 Nakonec to vypadalo, že jsme je přesvědčili,​ že to fakt s náročností přehnali, ale nedali to na sobě znát a Doc. Matas řekl něco jako že by nároky mohly klesnout o 10 %. Ale celkově jsem to vnímal tak, že z nich prostě moc slevit nehodlají. ​ Nakonec to vypadalo, že jsme je přesvědčili,​ že to fakt s náročností přehnali, ale nedali to na sobě znát a Doc. Matas řekl něco jako že by nároky mohly klesnout o 10 %. Ale celkově jsem to vnímal tak, že z nich prostě moc slevit nehodlají. ​

+Nekdo namitl, ze problem je v tom ze ta zatez neni rozlozena, ze na zacatku semestru clovek nema moc co na praci, ke konci nevi co delat driv... To uznali ze to tak je.
 ==== Jendotlivé předměty ==== ==== Jendotlivé předměty ====

Řádek 22: Řádek 23:

=== OPT === === OPT ===
-Bude speciální nepovinná úloha za 10 bodů. Formulujte optimalizační problém z vašeho života. Nepochopil jsem, zda už se to týká i nás, nebo zda to bude až od příštího běhu předmětu.+Bude speciální nepovinná úloha za 10 bodů. Formulujte optimalizační problém z vašeho života. Nepochopil jsem, zda už se to týká i nás, nebo zda to bude až od příštího běhu předmětu ​(**EDIT**: Na stránkách předmětu je psáno, že se to týká již pro tento semestr).

=== MVT === === MVT ===
Řádek 34: Řádek 35:
 Zatim bez odezvy, ale spis to bude tim ze se Zara zrovna vratil a nemel cas to nejak resit a trochu pochybuju ze to bude resit. ​ Zatim bez odezvy, ale spis to bude tim ze se Zara zrovna vratil a nemel cas to nejak resit a trochu pochybuju ze to bude resit. ​

+~~DISCUSSION~~ ​
discussion/setkani-oi-9-12-2009.1260448557.txt.gz · Poslední úprava: 2025/01/03 18:16 (upraveno mimo DokuWiki)
chimeric.de = chi`s home Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0