Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.
discussion:setkani-oi-9-12-2009 [2009/12/09 23:35] petr.sobotka |
discussion:setkani-oi-9-12-2009 [2025/01/03 18:23] (aktuální) |
||
---|---|---|---|
Řádek 3: | Řádek 3: | ||
Kdo jste byl, napište sem prosím to, co jste si zhruba zapamatovali. | Kdo jste byl, napište sem prosím to, co jste si zhruba zapamatovali. | ||
- | [[http://rapidshare.com/files/318660061/diskuseOI_09.12.2009.wma.html|Audio nahrávka, Rapidshare, needitováno, formát WMA, délka cca 1 hod.]] (Můžete to prosím někdo reupnout, kdo máte account, díky. Takhle je prý limit 10 stažení.) | + | [[http://rapidshare.com/files/318660061/diskuseOI_09.12.2009.wma.html|Audio nahrávka, Rapidshare, needitováno, formát WMA, délka cca 1 hod.]] |
===== Nejdůležitější argumenty ===== | ===== Nejdůležitější argumenty ===== | ||
Řádek 15: | Řádek 15: | ||
Nakonec to vypadalo, že jsme je přesvědčili, že to fakt s náročností přehnali, ale nedali to na sobě znát a Doc. Matas řekl něco jako že by nároky mohly klesnout o 10 %. Ale celkově jsem to vnímal tak, že z nich prostě moc slevit nehodlají. | Nakonec to vypadalo, že jsme je přesvědčili, že to fakt s náročností přehnali, ale nedali to na sobě znát a Doc. Matas řekl něco jako že by nároky mohly klesnout o 10 %. Ale celkově jsem to vnímal tak, že z nich prostě moc slevit nehodlají. | ||
+ | Nekdo namitl, ze problem je v tom ze ta zatez neni rozlozena, ze na zacatku semestru clovek nema moc co na praci, ke konci nevi co delat driv... To uznali ze to tak je. | ||
==== Jendotlivé předměty ==== | ==== Jendotlivé předměty ==== | ||
Řádek 22: | Řádek 23: | ||
=== OPT === | === OPT === | ||
- | Bude speciální nepovinná úloha za 10 bodů. Formulujte optimalizační problém z vašeho života. Nepochopil jsem, zda už se to týká i nás, nebo zda to bude až od příštího běhu předmětu. | + | Bude speciální nepovinná úloha za 10 bodů. Formulujte optimalizační problém z vašeho života. Nepochopil jsem, zda už se to týká i nás, nebo zda to bude až od příštího běhu předmětu (**EDIT**: Na stránkách předmětu je psáno, že se to týká již pro tento semestr). |
=== MVT === | === MVT === | ||
Nentvichovy praktiky (jeho jméno nebylo vysloveno!) budou konzultovány přímo s ním. Doc. Matas zmínil jako možnost coaching pro něj :-) Už vídím Nentvicha, jak se nechává koučovat :-) | Nentvichovy praktiky (jeho jméno nebylo vysloveno!) budou konzultovány přímo s ním. Doc. Matas zmínil jako možnost coaching pro něj :-) Už vídím Nentvicha, jak se nechává koučovat :-) | ||
+ | === NUR === | ||
+ | Po skonceni samotne schuzky nam Mikovec laskave sdelil, ze zmeni semestralku (navic nejake testovani mezi low a medium fidelity prototypem, nebude high-fi, pze to tam svadelo k implementaci), budou vice dohlizet na komunikaci mezi externimi zadavateli... Pekne, ale nas se to uz tykat nebude... O prednaskach taktne pomlceli, Slavik to proste bude prednaset svym slavikovskym zpusobem, je to jako se Stechou, maximalne by mohli shanet vic prednasek externistu, ale kdyz na ne nikdo nebude chodit (jako treba vcerejsi Mzourka nebo Lucie Svobodova v ten vecer po promocich - ja sem tam take nebyla)... Resit to v jinem terminu za body jako dosud (Francovi prej nevyhovovala streda vecer - ta se obavam nevyhovuje vubec nikomu ;) ) mi neprijde uplne super cool, zvlast kdyz se trefi do casu, kdy ma clovek treba jine cviko atd. | ||
+ | Zara se pak na prednasce tvaril ze mu zalezi na tom, aby se ten predmet zlepsil a ze pokud se nic nezmeni, mame to resit s nim (asi myslel do budoucna s dalsimi Slavikovskymi predmety). | ||
+ | === APG === | ||
+ | Zatim bez odezvy, ale spis to bude tim ze se Zara zrovna vratil a nemel cas to nejak resit a trochu pochybuju ze to bude resit. | ||
+ | ~~DISCUSSION~~ |